SEAT Birkerød

Når skaden er sket, skal du vælge det rigtige værksted


BEMÆRK: Vores Skadecenter ligger på Kokkedal Industrivej 28, 2980 Kokkedal (Volkswagen Hørsholm)

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Vores kadecenter er godkendt af fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Bestil tid på værkstedet

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

CUPRA Birkerød er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation

Lånebil


9130b791-3a30-4bdc-b418-0d03055e3a06_638568085997167078.jpg

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

SEAT Vejhjælp giver dig ro i sjælen hele vejen. Uanset hvor du er.

SEAT Vejhjælp vil give dig ro i sjælen hele vejen, så du kan slappe af og nyde køreturen. Uanset, hvor du er henne. Fra det øjeblik du køber din SEAT, vil du kunne nyde godt af fordelene ved Vejhjælp og de mange tjenester overalt i Europa i helt op til 10 år.

Læs mere om SEAT Vejhjælp

Kontakt os på telefon 44 14 25 25 og få gode råd med på vejen.